stages

stages

Zoek je een leuke stageplaats op administratief- of secretarieel niveau in Doetinchem, stuur dan een mailtje naar Global Development Africa t.a.v.  Freddy Karekezi

leerbedrijf

Stages bij GDA verwoord;

Ik ben Patrick Sematungo en ik ben 21 jaar oud en ik volg de opleiding bedrijfsadministratie medewerker niveau twee, eerste jaar. Ik lliep stage bij Oude IJsselstreek ondernemers in Gendringen richting Bedrijfsadministratie vanaf 3 februari tot 7 juli 2016. Ik werk e veel voor Freddy Karekezi. van GDA Hij was mijn stage begeleider Tijdens mijn stageperiode had ik te maken met administratieve opdrachten van verschillende aard. Ik heb 90 % van de dingen van Stichting Global Develeopment Africa geregeld.
Ik heb geleerd :
 Meer informatie over administratie.
 Hoe kan orders het document? hoe kan ik documenten ordenen
 Hoe kan ik goed een document bewaren
 Hoe kan ik snel een document vinden
 Hoe kan ik goed omgaan met de computer
 Hoe kan ik behulpzaam zijn (Receptie)
 bonnetjes invullen bij Excel.
 Berekenen van kilometers en uren.
Ik vind deze stageplek heel perfect omdat wij zijn samenwerken. Als ik hulp nodig had was iedereen geïnteresseerd om te helpen. Ik vind het jammer dat ik klaar ben.
Bij GDA was hiervoor ook stagiair Kimberly en Kinga. Kinga heeft dezelfde opdracht gehad als ik en ik ben verder gegaan waar zij ophield. Kimberly heeft hier ook stage gelopen, zij heeft verschillend opdrachten gemaakt bij voorbeeld: zij heeft die mooie banner van Global Development Africa gemaakt.
Patrick     p1020438a