stages

 

 

 

 

stages

 

Zoek je een leuke stageplaats op administratief- of secretarieel niveau in Doetinchem, stuur dan een mailtje naar Global Development Africa t.a.v.  Freddy Karekezi

leerbedrijf

Stages bij GDA verwoord;

Ik ben Patrick Sematungo en ik ben 21 jaar oud en ik volg de opleiding bedrijfsadministratie medewerker niveau twee, eerste jaar. Ik lliep stage bij Oude IJsselstreek ondernemers in Gendringen richting Bedrijfsadministratie vanaf 3 februari tot 7 juli 2016. Ik werk e veel voor Freddy Karekezi. van GDA Hij was mijn stage begeleider Tijdens mijn stageperiode had ik te maken met administratieve opdrachten van verschillende aard. Ik heb 90 % van de dingen van Stichting Global Develeopment Africa geregeld.
Ik heb geleerd :
 Meer informatie over administratie.
 Hoe kan orders het document? hoe kan ik documenten ordenen
 Hoe kan ik goed een document bewaren
 Hoe kan ik snel een document vinden
 Hoe kan ik goed omgaan met de computer
 Hoe kan ik behulpzaam zijn (Receptie)
 bonnetjes invullen bij Excel.
 Berekenen van kilometers en uren.
Ik vind deze stageplek heel perfect omdat wij zijn samenwerken. Als ik hulp nodig had was iedereen geïnteresseerd om te helpen. Ik vind het jammer dat ik klaar ben.
Bij GDA was hiervoor ook stagiair Kimberly en Kinga. Kinga heeft dezelfde opdracht gehad als ik en ik ben verder gegaan waar zij ophield. Kimberly heeft hier ook stage gelopen, zij heeft verschillend opdrachten gemaakt bij voorbeeld: zij heeft die mooie banner van Global Development Africa gemaakt.
Patrick     p1020438a

 

 

Mijn stage ervaring bij het Global Development Africa
Ik ben Yesim Bayram en ben 18 jaar oud en ik volg de opleiding bedrijfsadministratief medewerker niv 2. Ik ben hier 4 februari begonnen tot en met 20 juni 2013. Het is allemaal heel snel gegaan en ik vind het erg jammer dat ik bijna klaar ben met mijn stage.

Ik heb hier 20 weken moeten stage lopen en heb een heleboel dingen geleerd. Veel verschillende dingen heb ik gedaan en had hele leuke collega’s om me heen dat maakte mijn stage hier extra leuk.Tijdens mijn stageperiode had ik te maken met opdrachten van verschillende aard. Ik had veel administratieve opdrachten over veel verschillende dingen. Maar ik had ook zeer interessante projectmatige opdrachten zoals arbeidsmarktcommunicatie gericht op studenten en starters, scholingsbeleid. Ik mocht meekijken met de projecten.
Ik heb in mijn stageperiode heel veel kunnen leren en veel inzichten verkregen in het administratieve vakgebied. Mijn stage bij Global Development Africa heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn studie en mijn persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken was erg prettig ook omdat ik ook veel heb meegekeken op sommige andere afdelingen. Hierdoor weet ik wel beter wat ik wel en niet leuk vind. Mijn stage was erg leerzaam en ik heb het prima naar mijn zin gehad.
Yesim